ABD İç Savaşın Eşiğinde mi?

Dahi kafalar

New member
Gelen kutumuzdan daha fazlası:

• Patron Pislik mi? Bu Artık Tamam Değil.
  • Seçmen Bastırma, O Zaman ve Şimdi
Kredi. . . Damon Winter/The New York Times

Editöre:

“Bir İç Savaş İcat Etmeyelim” (sütun, 13 Ocak):

Ross Douthat’a katılıyorum: Bir iç savaş icat etmeyelim. Ama gerçeklerden çekinmeyelim ve içmiyormuş gibi de yapmayalım.

Bay Douthat, hükümetin Michigan valisi Gretchen Whitmer’ı 2020’de kaçırmayı planlayanlara karşı açtığı davanın kanıtlarındaki kusurlara odaklanıyor. Ancak 6 Ocak ayaklanmasını, seçimleri kontrol etmek için ağır ilerleyen sağcı darbeyi görmezden gelemeyiz. Devlet düzeyinde, Trump destekçileri, “Silahlarımızı ne zaman kullanabiliriz?” Diye soruyor.

Temsilci Paul Gosar ve Temsilci Marjorie Taylor Greene’in diğer temsilcilerine yönelik şiddet tehditlerini görmezden gelemeyiz.

Tucker Carlson ve diğer sağcı medya yıldızlarının kışkırtıcı söylemlerini görmezden gelemeyiz.

Geçenlerde bir oğullarımızdan birinin bana güvendiği gibi, küçük çocuklarının geleceği için korkuyor. Ben de öyleyim.

Daniel Fink
Beverly Hills, Kaliforniya.

Editöre:

Ross Douthat, “iç savaşın” kesin anlamı hakkında makul bir noktaya değiniyor. Bununla birlikte, 6 Ocak 2021’de, görünüşte “normal” olan çok sayıda Amerikalı, Amerikan demokrasisinin merkezi olan Capitol’ü şiddetle bastı. O zamandan beri, Amerikalıların şaşırtıcı derecede büyük bir yüzdesi bu olayda haklı bir sebep bulmaya devam ediyor ve iktidardaki iki siyasi partimizden birinin büyük çoğunluğu, medyamızın büyük bir kısmı gibi sessizce buna göz yummaya devam ediyor.

Burada açıkça “yeni bir normal” var ve bu tektonik. Belki de düşük dereceli “iç savaş” tanımını karşılamıyor – henüz! Ancak derinden paniğe kapılmamak, bunun burada olamayacağına dair hayali inanca safça sarılmaktır.

Uyan, Ross! Kesinlikle olabilir.

Adam Wilson
Hartsdale, N.Y.

Editöre:

Michelle Goldberg’in “İkinci Bir İç Savaşla Karşı Karşıya Mıyız?” başlıklı yazısı (sütun, 7 Ocak):

2016 seçim gecesi, “İki ülke olmalıyız!” diye bağırıp durdum. Bunda hepimizin birlikte Amerikalı olduğu konusunda kesinlikle ortak bir anlaşma yok. Demokrasimiz her gün yontulmaktadır.

Bu gazeteyi her gün okuyorum ve “Neden hainlerin hepimizi alaşağı etmesine izin veriyoruz?” düşüncesiyle bitiriyorum. Onlar azınlık! Sanki Titanik’teymişiz ve yolcular mürettebatın buzdağına tam gaz gitmesine izin veriyormuş gibi hissediyorum.

Adalet ve eşitlik için çabalayan, bilime ve eğitime değer veren, gerçeklikten korkmayan, göçmenlerin (çoğumuzun soyundan geldikleri) değerini gören ve iyi olmaya çalışan demokratik bir ülkede yaşamak istiyorum. daha büyük. Ben yalnız değilim.

Şimdi demokratik bir Amerika’yı kaybetmeden önce barışçıl bir ayrılık için çalışma zamanı. Kolay olmayacak, ama özgürlük olmadan yaşamaktan daha iyi.

Kristine Buckley
Livermore, Kaliforniya.

Patron bir Pislik mi? Bu Artık Tamam Değil.

Kredi. . . Nicolas Ortega

Editöre:

Re “Artık Gerizekalılar İçin Çalışmak Yok!” (Pazar İş, 9 Ocak):

Liderlerdeki ve yöneticilerdeki kötü davranış, doğrudan güvensizlikten kaynaklanır. Patronlara verilen yetki, sıklıkla gizli bir kendinden şüphe duymayı tetikler. Yetkideki güç, genellikle bir ayrıcalık duygusuna yol açar ve ayrıcalık, yetkilendirmeye doğru ilerler. Güvensizlikle karışık yetki, felaket için bir reçetedir.

Liderlik rolü için adayların gizli pislik özelliklerini maskeleyip gizlemediğini anlamanın en basit yollarından biri, görüşme sürecinde şirketin temel değerleri hakkında ne bildiklerini sormak ve lider olarak bu temel değerleri ne düzeyde somutlaştıracaklarını değerlendirmektir.

Bugünün iş gücü, tarihteki diğer zamanlardan çok daha fazla vekalete sahiptir. Çekim diyorlar. İnsan ekiplerinin dünyayı daha iyi hale getiren ortak bir amaç için çok çalıştığı ve liderin bu arayışta herkesten daha çok çalıştığı bir ortam yaratmak her liderin görevidir.

Çad Verity
Springbrook, Alberta
Yazar, işyeri kültürünü analiz eden Holmetrics Inc.’in genel müdürüdür.

Editöre:

Yazınızda bir yönetici koçunun dediği gibi, “Sarsıntılı patronlarla uğraşmaya karşı tolerans azaldı. Bu kesinlikle insanlık için bir puan.

Kurumsal Amerika’da geçen 40 yılın ardından, “iklim değişti” yazısını okumaktan memnunum ve davranışlara artık tolerans gösterilmemekte ve artık toksik olarak kabul edilmektedir.

Bu davranışlar ve mikro saldırganlıklar toplanır, üretkenliğe zarar verir ve yalnızca iş arkadaşları üzerinde değil, aynı zamanda onların ve ailelerinin yaşamlarının gidişatı üzerinde de geniş kapsamlı etkilere sahiptir.

Birçok toksik patron için çalıştım. Ve öğrendiğim tek şey nasıl daha iyi bir patron olabileceğim ve ne yapmamam gerektiğiydi. Ama bu, kimseye isteyeceğim türden bir eğitim değil.

Çoğu zaman bırakmak istedim ve en az iki kez iki yıldan daha kısa bir sürede devam ettim. Ama o zamanlar iş dünyasının bir parçasıydı, ya da ben öyle düşündüm ve sen bunu başardın.

Bununla birlikte, “profesyonel bir pislik devriyesi” olarak tanımlanan yönetici koçun sözüne güldüm. ” Şimdi bu bir özgeçmiş oluşturucu!

Ruth Kuzenleri
Livingston, N.J.

Seçmen Bastırma, O Zaman ve Şimdi

Editöre:

1950’lerde ve 60’larda Kuzey’de liberal bir ailede büyüdüğüm için Güney’de seçmen baskısı hakkında çok şey duydum. Anket vergileri, okuma yazma testleri ve eski favoriler, düpedüz gözdağı ve şiddet yaygındı.

Son yıllarımda, Cumhuriyetçiler’in başını çektiği Amerikan bayrağı yaka iğneleri ve ülkelerinin özgürlüğün son büyük kalesi olduğuyla övündüğü ülkenin her kesiminde yeniden ateşli bir seçmen baskısına tanık olacağımı asla hayal edemezdim.

Tom Goodman
Philadelphia