‘Geççek’, 24 Saat İçinde En Çok İzlenen Görüntü Oldu

arkamikontrolet

New member
Çok kısa bir süre evvel Türkiye’nin en sevilen sanatkarlarından ‘Megastar’ Tarkan yeni müziği ‘Geççek’i sevenlerinin beğenisine sunmuş; kelamlarıyla dikkat çeken şarkıyı beğenen olduğu kadar Tarkan’a yakıştıramayan da olmuştu.

yıllar daha sonra hayranlarının karşısında çıkan Tarkan’ın yeni müziğine ilgi de haliyle pek fazla oldu. ‘Geççek’, yayınlanmasından yalnızca günler daha sonra çeşitli toplumsal medya platformlarında rekor kırdı.

24 Saat içerisinde en hayli izlenen görüntü

Megastar’ın yeni müziğinin İrfan Yıldırım tarafınca çekilen klibi, yayınlanmasını takiben birinci 24 saat ortasında tüm dünyada en epey izlenen 2. görüntü klip olurken, en epey beğeni alan 1. görüntü oldu. 36 saat içerisinde YouTube’ta 11 milyon izlenmeye ulaşan ‘Geççek’; Instagram’da 9.9 milyon, Twitter’da ise 12.5 milyondan fazla görüntülenme elde etti.

Öte yandan uzun bir süre daha sonra alanlara ‘Geççek’ üzere çok dinamik ve tartışmalı bir müzikle dönen Tarkan ise en epeyce konuşulanlar listesinde 1. sıraya yerleşti. Tarkan hakkında Twitter’da 265 bin tweet atıldı.

Daha evvel ‘Geççek’i nasıl ve niye yazdığına dair konuşan Tarkan, yaptığı açıklamada şu tabirleri kullanmıştı:

“Bir yıl kadar evvel ruh halimin epey düzgün olmadığı bir periyottan geçtim. Pandemi, dünyada olup biten üzücü olaylar, insanlığın kaygı verici gidişatı, tabiatın yok edilişi üzere bir sürü şey beni fazlaca olumsuz etkilemiş, umudumu kaybeder üzere olmuştum. O anlarda bu müziğin melodi ve kelamları içimde yankılandı. ‘Geççek geççek elbette bu da geççek, gör bak umudun gününü gün etçek’. Hepimize uygun gelecek bir müzik yazmalıyım dedim. Tahminen bu müzik bizi biraz teselli eder, bize moral verir, umut olur diye düşündüm. Dilerim ki “Geççek” yüzünüzde bir gülümsemeye vesile olur ve hepimize düzgün gelir.”

Hala dinlemeyenlerinizi şöyleki alalım