Hint asıllı bir adam, Singapur Alışveriş Merkezi'ndeki kavga Habersunun viral olmasının ardından konuştu

Dahi kafalar

New member
Yakın zamanda Singapur'da bir asansör lobisinde birkaç kişiyle çatışan Hint asıllı bir adam, hikayeyi kendi açısından anlatmak için öne çıktı. Artık silinmiş bir Facebook Habersunda, adı Suresh Vanaz olan adamın çığlık attığı ve birkaç adam tarafından tutulduğu görülebiliyordu. Klipte onun düştüğünü ve başka bir adama sırt çantasını fırlattığı görülüyor. Kavganın, adamın tekerlekli sandalye kullanıcısının asansöre binmesine yardım etmeye çalışmasıyla başladığı öne sürüldü.

Pazartesi günü Bay Vanaz, hikayenin kendi tarafını Instagram'da paylaştı. Bir Haberda, Facebook Habersunun ailesinin bakış açısını göstermek yerine viral olma amacıyla düzenlendiğini iddia etti. Tartışmanın, tekerlekli sandalyeye mahkum kardeşinin asansörden çıkmasına yardım ederken başladığını açıkladı. Asansörden çıktığında insanların kıpırdamadığını ve bunun yerine ona hakaret ettiğini söyledi. Ayrıca, bir adamın dışarı çıkarken ona vurduktan sonra kavgaya davet ettiğini, ancak karşılık verince geri adım atıp olay yerinden kaçtığını söyledi.

Aşağıdaki Haberyu izleyin:

Ayrıca Vanaz Bey, karşı tarafın umursamaz davranışından dolayı sinirlendiğini, tekerlekli sandalyeye mahkum kardeşiyle asansöre binerken de benzer bir deneyim yaşadığını itiraf etti. Gönderisinin başlığında, işin kendi tarafını bilmeden internette kaba yorumlar bırakan “klavye savaşçıları” ile ilgili sorunlara da değindi.

“Dikkatli olun millet, Singapur'da bakıcılar bu durumda stres altında” dedi.

Ayrıca okuyun | Hintli girişimci ABD'deki trafik kazasından kurtuldu ve hızlı yanıt için Apple Watch'a teşekkür etti

Yorumlar bölümünde kullanıcılar cesaretlendirici ve destekleyici mesajlar paylaşarak Vanaz Bey'i kardeşinin yanında durduğu için övdü. Bazı kullanıcılar da kendi deneyimlerini paylaştı ve öldürürken daha iyi görgü kurallarına ihtiyaç duyulduğunu vurguladı.

“Sana tamamen katılıyorum kardeşim. Ben de bakıcıyım ve tekerlekli sandalyeye mahkum iki aile üyem var. Seni gerçekten anlıyorum. Malezya ailesi adına üzgünüz. Tanrı seni korusun kardeşim,” diye yazdı bir kullanıcı.

“Öncelikle Singapur'un, katlardan geçmek için yürüyen merdiveni kullanabilen sıradan insanlardan ziyade, tekerlekli sandalye ve bebek arabaları için asansörlere öncelik veren bir kural benimsemesi gerektiğini düşünüyorum. O zaman bu tür sorunlar ortadan kalkacaktır” diye önerdi bir başkası.

“Umarım kardeşiniz tüm bu zorlu süreç boyunca iyidir ve herhangi bir şekilde yaralanmamıştır. Herkese her zaman büyük resmi akılda tutması konusunda güzel bir hatırlatma. Size selamlar ve iyi bir ruh hali gönderiyorum. Üçüncü bir kullanıcı, “Bakıcı olmak kesinlikle kolay değil; herkesin biraz zarafet ve nezaket göstermesi gerekiyor” diye tanımladı.