Hint kökenli 2 genci öldürmek için 2 genci öldürdüğünde 25 yıla kadar hapishanediniz

Dahi kafalar

New member
New York:

Bir Hint tasarım yöneticisi, 150 km / s sürüş için 25 yıla kadar hapis cezasına çarptırılırken, kokain için sarhoş ve yüksek sürdü, bu da iki genç tenis oyuncusunun öldürüldüğü bir kazaya yol açtı.

Amandeep Singh, Cuma günü Long Island'daki Mineola'da en az 25 yıl dört aylık maksimum hapis cezasına çarptırıldı, çünkü kurbanın dokuz aile ve arkadaşı onu öfkeyle mahkemede kınadı.

Bir Biebiger Singh, “Benimle ilgili sorununuz tamamen anlaşıldı ve tamamen haklı,” dedi.

“Hepsi benim hatamdı. Bir çocuğu kaybetmek en büyük kederdir. Büyük günahı işledim. Birisi ölmesi gerekiyorsa, olmalıydım,” dedi Helene Gugerty.

Mahkumiyette gözlemlenen popüler gençlerin destekçilerinin miktarı o kadar büyüktü ki, onları kaydetmek için iki ek mahkeme salonu açıldı.

Gugerty'nin dayattığı mahkumiyetten sonra, Singh, hapishane davranışındaki diğer şeylerin yanı sıra, denetimli serbestlik konusunda dikkate alınmadan önce asgari cezaya hizmet etmelidir, böylece ofis süresi denetimli serbestlik için uygun değilse 25 yıla kadar uzanır.

36 yaşındaki Singh, bir inşaat şirketi için proje yöneticisi olarak çalıştı.

Nassau Bölgesi Anne Donnely, Singh'in Mayıs 2023'te bir gece bir bölgedeki bir bölgedeki bir bölgedeki bir bölgedeki yanlış yolu yönettiğini söyledi.

Alfa Romeo ile ikisi kazadan kurtulan dört gençle tanıştı ve çöp atıklarının yanında nasıl saklandığı yakalandı.

Testler, yüzde 0.15 kan alkol seviyesi, neredeyse yüzde 0.8'e kadar yüksek ve kokain varlığının olduğunu gösterdi.

14 yaşındaki iki kişi öldü, Ethan Falkowitz ve Drew Hassebein, bir maçta zaferini kutlayan tenis yıldızlarını büyütüyorlardı.

Falkowitz'in ailesi, gençler arasında tenisi tanıtmak için onuruna bir temel oluşturdu.

ABD Tenis Derneği ve diğerleri ile birlikte onurlu bir tenis klasik turnuvası düzenliyor.

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler çalışanları tarafından düzenlenmedi ve sendikasyonlu bir yemden yayınlandı.)