İngiliz Kraliyet Koleji'nde İngiliz Kraliyet Kraliyet Doktorlar Koleji Başkanı olarak Hint kökenli doktor

Dahi kafalar

New member
Londra:

Dr. Mumtaz Patel, İngiliz Tıbbi Otoritesine dünyanın dört bir yanındaki 40.000 üyeye başkanlık eden en iyi sınıf rolü olan 123. Kraliyet Doktorlar Koleji (RCP) Başkanı seçildi.

Hintli göçmen ebeveynlerin oğlu Northwestland, Lancashire'da doğan Dr. Patel, Manchester'da bulunan bir nefrolog.

RCP onu “ilk Hint-Asyalı Müslüman cumhurbaşkanı” ve 16. yüzyıla götüren beşinci kadın olarak karşıladı.

Başkanlık yarışmasında koordinasyon Pazartesi günü sona erdi ve dört yıllık görev süreniz için resmi başlangıç tarihi hala onaylanmalıdır.

Patel, “Başkan olarak, RCP'yi olabileceği en iyi organizasyon olarak yöneteceğim ve hastalarımıza mümkün olan en iyi sağlık hizmetlerini sağlamak için her kariyeri destekleyeceğim ve üyelerimizi destekleyeceğim.” Dedi.

“Tutku, bağlılık, vizyon, bir değer yaklaşımı ve 20 yıldan fazla RCP deneyimi getireceğim” dedi.

Bayan Patel, RCP kıdemli sansür ve eğitim ve eğitim başkan yardımcısıydı ve aynı zamanda Haziran 2024'ten beri başkan olarak görev yaptı. Başkan olarak RCP Konseyi Başkanı ve Mütevelli Heyeti üyesi olacak.

RCP Mütevelli Heyeti başkanı Dr. Diana Walford CBE, “Dr. Patel bu önemli rolü kolej için zorlu bir zamandan sonra oynuyor ve bütünlük yapabildiğinden, üyelerimiz arasında güveni yeniden inşa edebileceğinden ve bu ünlü kolejin parlaklığını geri yükleyebileceğinden eminim.” Dedi.

“RCP'nin uzun tarihinin bu önemli bölümünde Dr. Patel ile çalışmayı dört gözle bekliyorum. Mütevelli Heyeti, Dr. Patel'i kolejimizi yürütmek ve modernize etmek için Dr. Patel'i desteklemek için mümkün olan her şeyi yapacak.” Dedi.

Bayan Patel, eğitim programı direktörü ve bölgesel danışman da dahil olmak üzere çeşitli eğitim rolleri üstlendikten sonra kuruluşla uzun süredir işbirliğine sahiptir.

Aynı zamanda Kuzeybatı'da Ulusal Sağlık Servisi (NHS) İngiltere lisansüstü Dekanı olarak hizmet vermektedir ve eğitim, eğitim, değerlendirme ve araştırmada güçlü bir sicil oluşturduğu kabul edilmektedir.

RCP'ye göre, böbrek uzmanı Büyük Britanya'da ve uluslararası alanda çeşitli eğitim ve yönetim kursları tasarladı ve gerçekleştirdi ve deneyime deneyimli bir denetçi olarak aktif olarak dahil oldu.

Anthony Martinelli ve Dr. Cathine Rowan, “Erken kariyer için koşulları, destek ve kariyer beklentilerini iyileştirmek için onunla çalışmayı dört gözle bekliyoruz. Birlikte, yeni nesil doktorların değişen bir sağlık manzarasında gelişmesi için etkinleştirilmesini ve donatılmasını sağlayabiliriz.” Dedi.

Patel, organizasyonun modernizasyonu ve RCP'nin platformdaki “üyeliğimiz ve tıbbımızın sesi” olarak restorasyonunu içeriyordu.

İngiliz Riatri Derneği Başkanı Profesör Jugdeep Dhes, “Dr. Mumaz Patel'in büyük bir görevi olduğu inkar edilemez. Dr. Patel, hastaların çoğunluğunun yaşlı olacağı, çok ürünlü bir ekip tarafından iletilen bütünsel, kişisel bakıma ihtiyaç duyan demografik gerçekliği tanımasını istiyoruz.” Dedi.

“Başkan, gerçek değişiklikleri ilerletmek ve sağlık sisteminin en çok kullananlar için daha etkili çalışmasını sağlamak için güçlü ve belirleyici bir liderlik göstermelidir.” Dedi.

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler çalışanları tarafından düzenlenmedi ve sendikasyonlu bir yemden yayınlandı.)