Jimmy Kimmel’in Trump Sonrası Komedisini Alması ve Kültürü İptal Etmesi

Dahi kafalar

New member
Yapımcı ‘Sway’

Jimmy Kimmel, Donald Trump ve Temsilci Marjorie Taylor Greene’i aramak için gece geç saatlerdeki yerini kullandı. Ancak Kimmel, “Jimmy Kimmel Live” hakkındaki şakalarının partizanlığı körüklemekle ilgili olmadığını söylüyor – çizgiyi aşan ve yanlış bilgileri güçlendiren politikacılara alarm vermekle ilgili. Kimmel şu anda Amerikan siyasetini şaşırtıcı bulsa da, Kimmel’in Tucker Carlson adını verdiği “Sackler ailesinin medya versiyonu”ndan bile, aynı fikirde olmadığı kişilerden haber almak istediğini söylüyor. “İnsanları susturmanın iyi bir fikir olduğunu düşünmüyorum çünkü insanların nereden geldiğini bilmek istiyorum” diyor. “Ne düşündüklerini bilmek istiyorum. Korkunç düşünceleri olup olmadığını bilmek istiyorum. Onları duymak istiyorum. İtiraflarını duymak istiyorum.”

[“Sway”in bu bölümünü Apple , Spotify üzerinden dinleyebilirsiniz, Google veya podcast’lerinizi nereden alırsanız alın .]

Bu konuşmada Kara Swisher ve Kimmel tartışıyor iptal kültürünün çok ileri gidip gitmediği, Kimmel’in “The Man Show”daki şakalardan sağlık devasına erişim ve Trump’ın komedi dünyasını nasıl değiştirdiği üzerine siyasi yorumlara kadar evrimi. Ayrıca, gece geç saatlerde setinde Kimmel hakkında şaka yaptıktan sonra Capitol Polisine Kimmel hakkında bir tehdit raporu hazırlayan Temsilci Greene ile son kerflerini tartışıyorlar.

Bu bölüm sert dil içeriyor.

(Bölümün tam metni öğlen Times web sitesinde mevcut olacaktır.)

Kredi… Fotoğraf Jeff Lipsky’nin izniyle

Düşünceler? [email protected] adresinden bize e-posta gönderin.

“Sway” Nayeema Raza, Blakeney Schick, Daphne Chen, Caitlin O’Keefe ve Wyatt Orme tarafından üretildi ve Nayeema Raza tarafından düzenlendi; Kate Sinclair ve Mary Marge Locker tarafından yapılan doğrulama; Isaac Jones tarafından müzik ve ses tasarımı; Carole Sabouraud ve Sonia Herrero’nun miksajı; Shannon Busta’nın izleyici stratejisi. Kristin Lin ve Kristina Samulewski’ye özel teşekkürler.