LLYC'nin kurucu ortağı ve icra başkanı José Antonio Llorente hayatını kaybetti

Fantestik lady

Global Mod
Global Mod
LLYC'nin kurucu ortağı ve İcra Başkanı José Antonio Llorente'nin vefatını derin bir üzüntüyle duyuruyoruz. Eşi Irene Rodríguez'in, kızı Mara'nın, annesi ve erkek kardeşlerinin acılarına katılıyor ve onlara tüm sevgilerimizi gönderiyoruz. D.E.P @jallorente pic.twitter.com/zG51Aa8BWB

— LLYC (@LLYC_Global)
1 Ocak 2024

Aynı yılın 18 Kasım'ında Llorente, yeni başlayan, lokalize ve tedavi edilebilir bir kanserin üstesinden gelmek için tedaviye başlama kararını Twitter'da paylaştı. Bu aylar boyunca, şirketten ve işbirlikçilerinden aldığı esnekliği ve desteği vurguladığı tıbbi izin dönemlerine rağmen danışmanlık firmasını yönetmeye devam etti.

“Asıl önceliğim tedavime odaklanmak ve kendimi iyileştirmek. Şirkette olup biten her şeyin farkındayım ve başkan olarak en önemli görevlerimi üstlenmeye devam ediyorum ancak sağlık durumum kaçınılmaz olarak görevde olmama izin vermiyor.” sürekli ön saflarda yer alıyor.” Llorente, Expansión ile yaptığı özel bir röportajda bunu ifade etti.

Hastalığının haberi, 2023 sonu için planlanmış olmasına rağmen ajansın kurumsal yönetimini güçlendirmek için öne sürülen bir planla Alejandro Romero'nun derhal LLYC'nin CEO'su olarak atanmasına yol açtı.

“Bu aylarda asıl önceliğim tedavime ve iyileşmeye odaklanmak. Şirkette olup biten her şeyin farkındayım ve başkan olarak en önemli görevlerimi üstlenmeye devam ediyorum ama kaçınılmaz olarak sağlığım sürekli ön saflarda olmama izin vermiyor. Bu nedenle LLYC'nin kurumsal yönetimini güçlendirmeye yönelik planlarımızı ilerletmeyi gerekli gördük” dedi.

Bu deneyimi nasıl yaşadığı sorulduğunda Llorente, kişisel düzeyde en kötü şeyin, teşhis ve tedavi onaylanana kadarki ilk aşamada belirsizlik ve korku olduğunu söyledi. Fiziksel ve duygusal acı çekme korkusu, bu durumda ailenize ve sevdiklerinize de yansır. Bunu ilk elden deneyimleyerek, son teslim tarihlerini kısaltmanın ve hastaları iyi bilgilendirmenin önemini anlıyoruz.

İşyerinde böyle bir durumun frene basıp önceliklerinizi yeniden düşünmenize neden olacağını ekledi. Klişe gelebilir ama sağlık her şeyden önce gelir. “Bu, elimden geldiğince LLYC başkanlığında yer almaya devam edeceğim anlamına gelmiyor; sonuçta bu, 28 yıl önce benim kurduğum bir şirket ve proje benim için hala en az LLYC kadar heyecan verici görünüyor. ilk gün.” . Her durumda, ailem, arkadaşlarım ve meslektaşlarım tarafından çok desteklendiğimi hissettim… ve şüphesiz bu kadar çok sevgi ve destek ifadesi almak takdire şayan.”

LLYC başkanı, vakasının diğer şirketlere bu hastalıkla bağlantılı politikaları veya faydaları dahil etme konusunda bir örnek teşkil edeceğini umuyordu. Kanser olduğunu öğrendiğinde onu takıma vermekten çekinmedi. Bunu kamuoyuna duyurması gerektiği ve saklamanın bir seçenek olmadığı konusunda açıktı.

“Tedavimin bu ayları sırasında düşük aktivite ve görünürlüğümün nedenlerini açıklığa kavuşturmak benim için çok önemli görünüyordu. Bunu saklamak benim için işleri daha da karmaşık hale getirmekten başka bir işe yaramazdı, ancak ne yazık ki bugün hâlâ iş ortamında hastalıklarını iletme konusunda aynı özgürlüğe sahip olmayan ve birden fazla engelle karşılaşan birçok insan olduğunu anlıyorum” diye ifade etti.

Hastalığın normalleşmesi önemli ama aynı zamanda firmadan da destek sağlanması önemli. “Hastayı ya da hastalığı damgalamayın. Ne yazık ki bu bir yaşam arkadaşıdır ve onu rutinlerimize nasıl dahil edeceğimizi bilmek zorundayız.”

Bilgi Bilimleri diplomasına sahip José Antonio Llorente, kariyerine EFE ajansında ve daha sonra İspanyol Ticari Organizasyonlar Konfederasyonu'nda gazeteci olarak başladı. 1995 yılında Olga Cuenca ile birlikte LLYC'yi kurarak dünyanın en önde gelen danışmanlık firmalarından biri haline geldi.

İş dünyası ve iletişim camiası, vizyoner ve girişimci bir liderin ayrılışının yasını tutuyor. José Antonio Llorente sektörde önemli bir miras bırakıyor ve kendini adaması, liderliği ve iletişim ve halkla ilişkiler dünyasına yaptığı katkılarla hatırlanacak.