Sayaç Görevlisine Not Bırakan Üç Kardeşten Sevindiren Haber

arkamikontrolet

New member
Bilhassa 2020’nin son çeyreğinde iktisatta başlayan gerileme, günden güne artan hayat pahalılığıyla kendisini somut bir biçimde hissettirmişti. TÜİK datalarına bakılırsa 2021 yılında %36,08 yükselen yaşayan enflasyonun bu yıl da bir süre daha artarak hissedileceği resmen açıklanırken, vatandaşların ömründen üzücü haberler ve olaylar da artarak gelmeye devam ediyor.

Toplumsal medyada yankı uyandıran paylaşımlardan sonuncusu, üç yetim kardeş tarafınca su sayacını kapatmaya gelecek nazaranvliye bıraktıkları not idi. Geçtiğimiz günlerde paylaşılan ve kısa müddet ortasında gündem olan o paylaşım son vakit içinderın tesirini acı bir biçimde gösterirken, bugün sevindirici bir haber paylaşıldı.

Ahbap Derneği yardıma koştu:

Pusholder

Bugüne kadar sayısız gereksinim sahibine yardım eden ve Haluk Levent tarafınca kurulan Ahbap Derneği’nin nazaranvliye not bırakan üç yetim kardeşe yardımcı olacağı öğrenildi. Pusholder tarafınca paylaşılan ayrıntılara göre Ahbap, üç yetim kardeşin bir yıllık kira ve fatura masraflarını karşılayacak ve ayrıyeten büyük kardeşe iş bulacak.

Üç kardeşin bıraktığı o not:

Haluk Levent, bu notun toplumsal medyada süratli bir biçimde yayılmasının akabinde Ahbap takımına davette bulunmuştu. Bunun akabinde Ahbap İstanbul, hususla ilgilendiklerini açıklamıştı.