Sitede eğitim teklifleri ve sanal: Tech: Lounge Live! ve Teknoloji: Lounge 360 °

pembikbulut

Global Mod
Global Mod

1. Sitede eğitim teklifleri ve sanal: Tech: Lounge Live! ve Teknoloji: Lounge 360 °

2024 yılı bitmedi, ancak yavaş yavaş sonuna dönüyor. Yerel Web GmbH ve benden meslektaşlarım için, bu yıl bu blogda sadece birkaç gönderi ve ayrıca Noel tatillerine veda etmeden önce YouTube'da videolar olduğu anlamına geliyor. Ama aynı zamanda gelecek yıl planlama yapmakla zaten meşgul olduğumuz anlamına geliyor.

Golo Roden, yerel web GmbH'nin kurucusu ve CTO'sudur. Olaylara ve hizmetlere dayalı olarak dağıtılmış mimarilere özellikle dikkat ederek web ve bulut uygulamalarının ve arıların anlayışı ve geliştirilmesi ile ilgilidir. Yol gösterici ilkesi, yazılımın gelişiminin kendi başına bir son olmaması, ancak her zaman aşağıda bir profesyonellik izlemesi gerektiğidir.

Gelecek yıl gelecek yıl ne bekleyebileceğinizi ayrıntılı olarak anlatmayacağım, ancak en azından geçen yıl hakkında birkaç kelime kaybetmek istiyorum.

2024 için teşekkürler!

Retrospektifte, 2024'te bizim için harika bir yıl oldu. Son on bir ayda 26 blog yazısı yazdık, 47 video yayınladık, beş canlı akış düzenledik ve teknolojimizin bir parçası olarak 36 web semineri yaptı: Lounge Masterclass. Ve ne yaptığımız önemli değil – bir şey her zaman aynıydı: geri bildiriminiz!

Bize birçok yorumda yazdılar ve -Mail, telefon görüşmeleri, kişisel sohbetler, anlaşmazlık ve hatta yayınlar için (!) Ve sizin için videolarımız ve makalelerimizin ne kadar önemli olduğunu söylediler: kalıcı öğrenme için, sürekli eğitim için, günlük yaşam için. Bize daha fazla gelişmek, nihayet yeni işi almak, başkalarına yardım etmek ve çok daha fazlası için içeriğimizle desteklediğimizi bildirdiniz.

Bu bizi inanılmaz gurur duyuyor ve bu geri bildirim için çok minnettarız, çünkü bize yaptığımız şeyin sadece İnternet'teki X'e benzer bir sonraki içerik olmadığını, aynı zamanda daha iyisi için gerçekten bir şeyler yapabileceğimiz ve hayatınız üzerinde olumlu bir etkiye sahip olabileceğimizi gösteriyor. Bu elbette bir sorudan uzak. Ve çok mutluyum.

Duyuru n. 1: Tech: Lounge Live!

Kalıcı öğrenme, özellikle BT'de önemli bir konudur. Sadece sürekli devam eden ve eğitenler de yazılımın geliştirilmesinde sürdürülebilir bir başarı elde edecektir. Bu yüzden gelecek yıl için çok telafi ettik. Bu noktada neyin ayrıntılı olacağını açıklamak istemiyorum, ancak sizinle iki haber paylaşmak istiyorum.

Bir yandan, 2025 yazında pandemi tarafından ilk kez bir etkinlik gerçekleştireceğiz: Profesyonel Web'in teması ve Breisgau'daki Freiburg'daki bulutun gelişimi hakkında küçük, güzel bir günlük konferans düzenleyeceğiz. Sabahtan geç saatlere kadar, 4 Temmuz 2025'te mimari, algoritmalar, protokoller, ölçeklenebilirlik ve iflas gibi konular endişelenecek.

Etkinliği ofisimizin hemen yanında tuttuğumuz için, bu da meslektaşlarımı (ve elbette) tanımak için mükemmel bir fırsat. Ne yazık ki, bu olaylar durumdur, alan açıkça sınırlıdır, bu da katılımın 150 kişiyle sınırlı olduğu anlamına gelir. Bir bilet maliyeti 399 Euro (artı %19 satış vergisi) ve şimdi bunu teknoloji: Lounge Live'da yapmak için web sitemizde rezervasyon yapabilirsiniz! yerinde ol. Ve elbette sizi orada ağırlamaktan çok mutlu olurum!

Duyuru n. 2: Tech: Lounge 360 °

Ancak, hepsi bu değil. Yıl sonunda zamanında, sizin için hala çok özel bir teklifimiz var: Gelecek yıl 24 adet içinde tekrar web seminerleri sunacağımızı düşündük. Genellikle tek bir web semineri maliyeti 179 Euro ve üç yıllık bir paket 399 Euro'dur. 4.200 Euro'nun üzerinde olacak 24 web semineri ile.

Ancak birçoğunun teknolojimizde düzenli olarak konuk olduğunu bildiğimiz için: Lounge Masterclass, bu yılın 31 Aralık'a kadar, gelecek yıl satışlara en çok uygulanan 999 avro için yapılacak 24 web seminerine katılmayı rezerve etmeyi teklif ediyoruz. Bu% 75'in üzerinde bir indirimdir ve sadakatiniz ve bizi son aylarda ve yıllarda koyduğunuz güveniniz için teşekkür ederiz. Burada da bunun bir sorudan uzak olduğunu biliyoruz.

Bu Teklif Tech: Lounge 360 ° diyoruz, çünkü – ve bu öncekinden farklı – 24 web seminerinin tamamı sürekli bir ortak iş parçacığı takip ediyor. Bu, Mart'tan Aralık'a kadar birlikte tam bir soru geliştireceğimiz anlamına gelir. Sadece gebe kalma, modelleme, mimari, kalkınma, arılar, hizmetler, dağıtım, operasyonlar, veri yönetimi, UI ve çok daha fazlası gibi olası konular değil, aynı zamanda tüm bunları tek, büyük ve tutarlı bir pratik örnek için bir araya getirdik.

Bu şekilde, modern ve ölçeklenebilir bir web uygulamasının yavaş yavaş nasıl oluşturulduğunu pratik olarak takip edebilirsiniz. Bütün bunlar 80 saatten fazla eğitim içinde, 24 randevuya dağıtılan, sadece 999 Euro. Bunun için bilet web sitemizde de rezervasyon yapabilirsiniz. Ancak, hızlı olmaya değer: İndirimli teklif yalnızca 31 Aralık 2024'e kadar geçerlidir, bundan sonra koşullar ve normal fiyatlar uygulanır. Burada da, sizi karşılamaktan çok mutlu olurum!

Not: Bu arada, yaklaşık iki hafta içinde bu yıl için son bir canlı akış olacak, yani 12 Aralık'ta, her zaman olduğu gibi 18: 00'den itibaren. YouTube kanalımızda.

(RME)