Tinder Dolandırıcısı Simon Leviev Açıklama Yaptı

arkamikontrolet

New member
Son vakit içinderda izlenme rekorları kıran Tinder Avcısı isimli belgesele mevzu olan kendini güçlü elmas tüccarının oğlu olarak tanıtan Simon Leviev birinci kez açıklamalarda bulundu. Dünyanın dört bir yanından bayanları milyonlarca sterlin dolandıran Simon uzun vakit daha sonra birinci sefer açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir televizyon programında konuk olan Simon Leviev dolandırıcılık konusu hakkında açıklama yapıldı. Televizyon programında konuk olarak yer alan Simon’ın yanında model bir kız arkadaşının olması da dikkatlerden kaçmadı.

Simon Leviev: “ben dolandırıcı değilim, beyefendiyim” dedi

Tinder
avcısı şöyle açıklama yaptı; “Ben bir Tinder dolandırıcısı değilim. Sahtekar ya da fake değilim. Beşerler beni tanımıyor, bu yüzden beni yargılayamazlar. Ben yalnızca Tinder’da kimi kızlarla tanışmak isteyen bekar bir adamdım.” dedi. Hatta Leviev kendisini en büyük beyefendi olarak gördüğünü de açıklamaların içinde dahil etti.

Simon Leviev olarak da Tinder’da birden çok çeşit kullanıcı ismi ile bayanları dolandıran şahıs, Instagram’da hayatının yalnızca ‘güçlü‘ kesitlerini paylaşarak bayanları dolandırdı. Bayanların itimadını kazandıktan daha sonra onları doladırarak para kazanan Leviev, Netflix’te yayınlanan belgeselden daha sonra ‘hayranları’ ile para karşılığı görüntü çekerek hasılatını âdeta katlamıştı.

Simon Leviev’in bu vakte kadar yaptığı dolandırma kurguları yardımıyla dünyanın dört bir yanındaki bayanlardan yaklaşık olarak 7.4 milyon sterlin kazandığı belirtiliyor. Ayrıyeten bir Tinder sözcüsü “Simon Leviev’i ve bilinen tüm uydurma hesaplarını kalıcı olarak Tinder’dan kaldırdık.” dedi. Ayrıyeten belgeselin de yayınlanması ile birlikte bu kişi hakkında da soruşturma açıldığı açıklandı.