UP çiftçilerinin oğlu Raj Mishra, İngiltere'nin Northamptonshire'daki Market Kasabası Wellingborough Belediye Başkanı'na

Dahi kafalar

New member
Londra:

Bu ayın başında yerel bir şehir konseyi olarak seçilen Uttar Pradesh'teki Mirzapur'dan bir çiftçinin oğlu, İngiltere'deki Doğu Midlands bölgesindeki Northamptonshire'da bir pazar şehri olan Wellingborough yeni belediye başkanı olarak seçildi.

37 yıllık Raj Mishra, 6 Mayıs'ta gerçekleşen ve Salı günü Wellingborough Belediye Meclisi'nin beşinci belediye başkanı seçilen Victoria Ward'ın yerel seçimlerinde şehre seçildi.

Seçtiği haberler, arkadaşlarına ve ailesine Mirzapur'da çok fazla tezahürat getirdi.

Mishra, “Wellingborough Belediye Başkanı olarak hareket etmek bir onurdur. Zengin bir topluluk dahil olmak üzere bir canlı ve zengin bir topluluk da dahil olmak üzere tüm sakinlerle çalışmak zorunda kaldım. Birlikte şehrimiz için daha iyi bir gelecek inşa edeceğiz.” Dedi.

“Wellingborough Belediye Başkanı olarak, yıllarca süren bilgiler, mesleki deneyim ve topluluğumuzdaki kamu hizmeti için güçlü bir tutku getiriyorum. Bölgemizdeki özel ihtiyaçları anlamak, olumlu değişiklikler sağlayan girişimleri desteklemek zorunda kalıyorum.

“Yaklaşımım dinlemeye, erişilebilir olmaya ve dürüstlükle hareket etmeye dayanıyor. Birlikte herkes için daha güçlü, ağa bağlı bir Wellingborough oluşturabiliriz.”

Belediye Meclisi Belediye Başkanı, Yüklenicinin uygun sözleşmesini sağlamak ve ana emirleri yorumlamak amacıyla Konsey Toplantıları Başkanı için ana görevi olan seçilmiş üyeleri tarafından her yıl konsey tarafından seçilir.

Belediye başkanı ayrıca sivil temsilci olarak görev yapıyor, konseyi toplulukla birleştiriyor ve resmi etkinlikleri ziyaret ediyor.

Muhafazakar bir parti üyesi olan Bay Mishra, Gaziler Topluluk Ağı Darülaceze Kampanyasını ve Louisa Gregory'nin görev süresi 2025-26 için Darülaceze Kampanyasını seçti.

Yıl boyunca çabaları, bu kuruluşların profilini artırmaya ve dönem boyunca çalışmalarına araç ve destek çekmeye çağıracaktır.

Mishra, “Liderliğe yaklaşımım aktif dinleme ve işbirliğine dayanıyor. Her mukimin sesinin önemli olduğuna inanıyorum ve şehrinin yönetişiminin topluluğumuzun farklı ihtiyaçlarını ve çabalarını yansıtmasını sağlamak için çaba gösteriyorum. Açık diyalogların teşvik edilmesi ve güçlü ilişkilerin kurulması projeler ve olumlu değişiklikler yaratabilir.”

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler çalışanları tarafından düzenlenmedi ve sendikasyonlu bir yemden yayınlandı.)