Yeni Haber, kayıp olmadan önce kıdemli ile barda Hint kökenli öğrenciyi gösteriyor

Dahi kafalar

New member
Kayıp Hintli-Amerikalı öğrencisi Sudiksha Konanki ve Joshua Riibe, davaya ilgi duyan kişi, 6 Mart'ta Dominik Cumhuriyeti'ndeki bir plajdan kaybolmadan önce açık bir barda birlikte görüldü. Bayan Konanki, arkadaşlarınızla barda yerel çıkış Noticia Sin tarafından alınan yeni bir film materyali gösteriyor.

Bir noktada elini ağzının üzerine koyar, adım atar ve bara dönmeden önce bir parça çim üzerine eğilir. Daha sonra arkadaşlarına geri döner, heyecanla atlar ve bir kadın arkadaşına sarılır.

Aynı film materyalinde, görünüşe göre sarhoş olan barın dışında Yeşu Riibe olduğu varsayılan bir adam. Bay Ribe geriye doğru tökezlediğinde başka bir genç adam onu rahatlatıyor gibi görünüyor.

Hem Bayan Konanki hem de Bay Ribe, daha önce yayınlanmış gözetim malzemesinde görülebilen aynı kıyafetleri giyiyor gibi görünüyor – Bayan Konanki, saçları bir at kuyruğu ile beyaz bir giysilerde ve birlikte kaybolmadan önce önceki atışlardan aynı kıyafetlerde Bay Ribe. İkisi yeni Haberda etkileşime girdi ve ayrı gruplardaydı.

İkinci bir Haber, Bayan Konanki'yi Riu Hotel & Resort'un lobisinde diğer üç kızla birlikte gösteriyor ve aynı kıyafetleri giyiyor.

Virginia, South Riding'den Pittsburgh Üniversitesi'nden bir öğrenci olan Bayan Konanki, beş arkadaşınızla tatil için Dominik Cumhuriyeti'ne seyahat etmişti. 5 Mart gecesi, Punta Cana'daki bir gece kulübünde bir tatil gece kulübünü kutlamaya gittiler.

Sabah 4: 15'te plaja gitmeden önce kulüpte gözetim malzemesi yakaladı. Arkadaşlarının çoğu saat 5: 50'de ayrıldı ve Bayan Konanki'nin Minnesota'dan bir kolej kıdemli olan Bay Riibe ile birlikte, o gece tanıştığı bir üniversite son sınıfı ile izin verdi. Riu Republica Resort'tan ayrı bir klip, Bay Riibe ile birlikte yürüyen Bayan Konanki'nin bir tatil yolunda arkadaşlarının eşlik ettiğini gösteriyor.

Minnesota'daki St. Cloud State Üniversitesi'nde ve aslen Iowa'dan kıdemli olan Bay Ribe, Bayan Konanki'nin ortadan kaybolmasından bu yana gözaltına alındı. 16 Mart'ta saat 3'e kadar Dominikler Polisi tarafından sorgulandı. Yetkililer onu suçlamadı, ancak soruşturma devam ederken pasaportuna el koydu.

Bay Riibe, müfettişlere kalça derin suda Bayan Konanki ile birlikte olduğunu söyledi, “konuştu ve biraz öptü”, güçlü bir dalga onu denize çektiğinde. Eğitimli bir havuz kurtarma yüzücüsü olarak, kıyıya geri dönerken Bayan Konanki'yi kollarının altında tutmaya çalıştığını ve nefes alabilmesini sağladığını söyledi. Gaglarda kalmaya çalıştığını ve “Çok fazla su aldım.” Dedi.

Daha düz suya ulaşır ulaşmaz, önüne koydu ve onları “suda suda akarken” gördü. Sonunda, iyi olup olmadığını sordu, ancak deniz suyu kusmaya başladığında cevabını duymadı. İyileştiğinde gitmişti. Bay Ribe, bir plaj sandalyesinde ayrıldığına ve siyahına inanıyordu.

Dominik yetkilileri, ortadan kaybolduktan 11 gün sonra Sudiksha Konanki'yi arıyorlar. Yetkililer boğulabileceğine inanırken, ailesi kötü bir oyundan şüpheleniyor. Bay Ribe ilgi çekici kalıyor, ancak ona karşı hiçbir suçlama yapılmadı.