Yerinde ve sanal eğitim teklifleri: tech:lounge Live! ve teknoloji: 360° salon

pembikbulut

Global Mod
Global Mod

1. Yüz yüze ve sanal eğitim teklifleri: tech:lounge Live! ve teknoloji: 360° salon

2024 yılı henüz tam olarak bitmedi ama yavaş yavaş sona yaklaşıyor. Ben ve native web GmbH'deki meslektaşlarım için bu, Noel tatilimize veda etmeden önce bu yıl bu blogda yalnızca birkaç yazımızın ve ayrıca YouTube'da videolarımızın kaldığı anlamına geliyor. Ancak bu aynı zamanda gelecek yıl için şimdiden planlama yapmakla meşgul olduğumuz anlamına da geliyor.

Duyuru

Golo Roden, native web GmbH'nin kurucusu ve CTO'sudur. Etkinlik ve hizmet odaklı dağıtılmış mimarilere odaklanarak web ve bulut uygulamaları ile API'lerin tasarımı ve geliştirilmesiyle ilgilenmektedir. Yol gösterici ilkesi, yazılım geliştirmenin kendi başına bir amaç olmadığı, her zaman temeldeki profesyonelliği takip etmesi gerektiğidir.

Bugün size önümüzdeki yıl sizi tam olarak nelerin beklediğini detaylı olarak anlatmayacağım ama geçen yıla dair en azından birkaç söz söylemek istiyorum.

2024 için teşekkürler!

Geriye dönüp baktığımızda 2024 bizim için harika bir yıldı. Son on bir ayda teknoloji masterclass'ımız lounge kapsamında 26 blog yazısı yazdık, 47 video yayınladık, beş canlı yayına ev sahipliği yaptık ve 36 web semineri gerçekleştirdik. Ve ne yaparsak yapalım, tek bir şey hep aynıydı: Geri bildiriminiz!

Bize birçok yorumda, e-postada, telefon görüşmesinde, kişisel görüşmelerde, Discord'da ve hatta postayla (!) yazdınız ve videolarımızın ve makalelerimizin sizin için ne kadar inanılmaz derecede önemli olduğunu söylediniz: yaşam boyu öğrenme için, sürekli eğitim için, günlük yaşam için. Bize içeriğimizin daha da gelişmenize, sonunda yeni bir işe girmenize, başkalarına yardım etmenize ve çok daha fazlasına yardımcı olduğunu söylediniz.

Bu bizi inanılmaz derecede gururlandırıyor ve bu geri bildirim için çok müteşekkiriz, çünkü bize yaptığımız şeyin internetteki rastgele bir içerik parçası olmadığını, aslında iyilik için bir şeyler yapabileceğimizi ve olumlu bir etki yaratabileceğimizi gösteriyor. senin hayatın. Bu açık olmaktan çok uzak. Ve bundan çok mutluyum.

İlan no. 1: Teknoloji: Salon Canlı!

Yaşam boyu öğrenme özellikle bilişim sektöründe önemli bir konudur. Yazılım geliştirmede ancak kalıcı ve sürekli olarak kendini eğitmeye devam edenler kalıcı başarıya sahip olacaktır. Bu nedenle gelecek yıl için birçok planımız var. Şimdilik size detaylı olarak ne olacağını açıklamak istemiyorum ama iki haberi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Bir yandan 2025 yazında, pandemiden bu yana ilk kez yine sitede bir etkinlik düzenleyeceğiz: Burada, profesyonel web ve bulut geliştirme konusunda bir günlük küçük, güzel bir konferans düzenleyeceğiz. Freiburg im Breisgau. 4 Temmuz 2025 sabahından akşam geç saatlere kadar mimari, algoritmalar, protokoller, ölçeklenebilirlik ve dayanıklılık gibi konular tartışılacak.

Etkinlik ofisimizin hemen yanında gerçekleştirileceği için meslektaşlarımı (ve tabii ki beni) şahsen tanımak için de mükemmel bir fırsat. Maalesef realite etkinliklerinde de olduğu gibi kontenjan sınırlı ve bu da katılımın 150 kişi ile sınırlı olduğu anlamına geliyor. Biletin fiyatı 399 Euro (artı %19 KDV) ve tech:lounge Live'a katılmak için hemen web sitemizden rezervasyon yaptırabilirsiniz! yerinde bulunabilecek. Ve tabii ki sizi orada ağırlamaktan büyük mutluluk duyarım!

Reklam #2: Teknoloji: 360° dinlenme salonu

Ama hepsi bu değil. Yıl sonuna doğru tam zamanında size çok özel bir teklifimiz var: Gelecek yıl da 24 web semineri sunmayı düşündük. Genellikle tek bir web seminerinin maliyeti 179 avro iken, üçlü paketin maliyeti 399 avrodur. 24 web semineri ile toplam tutar 4.200 Euro'nun üzerinde olacaktır.

Birçoğunuzun teknoloji masterclass'ımız lounge'un düzenli misafirleri olduğunuzu bildiğimiz için, size bu yıl 31 Aralık'a kadar gelecek yıl gerçekleşecek 24 web seminerinin tamamına yalnızca 999 Euro artı %19 KDV karşılığında katılma fırsatı sunuyoruz. Bu %75'in üzerinde bir indirimdir ve sadakatiniz ve ayrıca son birkaç ay ve yılda bize duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Burada da bunun açık olmaktan çok uzak olduğunu biliyoruz.

Bu teklife teknoloji: salon 360° diyoruz çünkü – ve bu öncekinden farklı – 24 web seminerinin tümü ortak bir konuyu takip ediyor. Bu, Mart ayından Aralık ayına kadar eksiksiz bir uygulamayı birlikte geliştireceğimiz anlamına geliyor. Konsept, modelleme, mimari, geliştirme, API, hizmetler, dağıtım, operasyonlar, veri yönetimi, kullanıcı arayüzü ve çok daha fazlası gibi her türlü konuyu dahil etmekle kalmıyor, aynı zamanda her şeyi büyük, tutarlı bir pratik örnekte birleştiriyoruz.

Bu sayede modern ve ölçeklenebilir bir web ve bulut uygulamasının bir yıl içinde kademeli olarak nasıl oluşturulduğunu pratikte görebileceksiniz. 24 tarihe bölünmüş 80 saatten fazla eğitimin tamamı yalnızca 999 Euro karşılığında. Biletinizi hemen web sitemizden de ayırtabilirsiniz. Ancak acele etmekte fayda var: İndirimli teklif yalnızca 31 Aralık 2024'e kadar geçerlidir; bu tarihten sonra normal koşullar ve fiyatlar geçerli olacaktır. Elbette sizi de burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyarım!

Not: Bu yıl da yaklaşık iki hafta sonra, yani 12 Aralık'ta, her zaman olduğu gibi saat 18:00'den itibaren YouTube kanalımızda son bir canlı yayın olacak.

(Ben)