Adına: The Tech: Lounge Summer Edition

pembikbulut

Global Mod
Global Mod
Tech: Lounge Summer Edition, mimari, kod kalitesi, konteynerizasyon ve modern gelişim ile ilgili ve yeni başlayanlara ve ileri düzeylere yönelik 12 web semineridir.

Yaz şimdi orada ve neyse ki Corona sayısı çok olumlu gelişiyor olsa bile, birçok geliştirici diğer yıllarda olduğu gibi bir yaz olmayacak. Bir önlem olarak, hala harika bir tatil gezisi olmadan yapıyorsanız, belki de kişisel eğitim için diğer aktiviteler için çok zaman ve alana sahip olabilirsiniz.

Bu nedenle, 21 Temmuz 2021'den itibaren, yerel web GmbH teknolojiyi sunuyor: Lounge Summer Edition, bir dizi 12 Üç -Mimarlık, Kod Kalitesi, Konteynerizasyon ve Modern Gelişim:

Mimari (Ayrıntıları Göster)

• 21.07. – Çağdaş mimaride temel kavramlar
  • 28.07. – Modern Web ve Bulut Mimarisi
  • 04.08. -Components -Odaklı Dosya -Oryantasyon
Kodun kalitesi (ayrıntıları gösterir)

• 23.07. – Yazılım kalitesi: Clean Code & Co.
  • 30.07. -Ufull Yığın Testi Birimlerden Kullanıcı Arayüzüne
  • 08.08. – Çağdaş bir gelişme süreci
Yapı ve Dağıtım (ayrıntıları görüntüleyin)

• 18.08. – Docker ile konteynerizasyon
  • 25.08. – Kubernes ile orkestra kapları
  • 01.09. – Gitops ile Çağdaş CI/CD
Modern gelişim (detayları gösterir)

• 20.08. -DDD, CQR'ler ve olay kaynakları
  • 27.08. -Mecnico Tasarım API'si pratikte
  • 03.09. – Çevik Yöntemler: XP, Scrum & Co.
Web seminerleri, evden veya ofisten kolay ve kolay bir şekilde katılabilmeleri için canlı akış olarak gerçekleştirilir. Sorular için bir sohbet mevcuttur.

Fiyat web semineri için 75 Euro'dur, paket gibi tematik bir alandan üç web semineri rezervasyonu yaparsanız, tek rezervasyona kıyasla % 20 indirim alacaksınız, bu nedenle fiyat 180 Euro'dur. Ayrıca, ekipler için daha ucuz koşullar geçerlidir. Öğrenciler ve eğitim alanları için fiyat web semineri için 25 avro. Tüm fiyatların her biri %19 satış vergisini içerir.

Civestream'e katılmanın yanı sıra, fiyat ayrıca web semineri kayıtlarına ve kod sınavlarına erişimi de içerir.

Tüm daha fazla bilgi ve rezervasyon seçeneği teknoloji web sitesinde bulunabilir: Lounge Summer Edition.

()