İran, 40 ölü bırakan patlamanın “kapsamlı bir araştırmasını” emrediyor

Fantestik lady

Global Mod
Global Mod
Bir soruşturmanın açılmasını emreten İran cumhurbaşkanı Masud Fishshkian, Pazar öğleden sonra hala alevlerin avı olan limanı ziyaret etti.

Patlama, Güney İran'daki Ormuz Boğazı'nın yakınında bulunan ve ülkenin mallarının% 85'inin geçtiği ve dünya petrol üretiminin beşte biri olan Shahid Rajaee limanında meydana geldi.

Şahid Rajaee limanının televizyonda bildirdiği İran'ın güneyinde Hormozgan eyaletinin başkanı Mohammad Ashouri, “Şu anda 40 kişi patlamanın neden olduğu yaralar nedeniyle hayatını kaybetti.”

İran televizyonunda yayınlanan görüntülere göre Başkan Pezeshkian, “Sevdiklerini kaybeden ailelerle uğraşmaya çalışacağız ve yaralanan insanlara katılacağız.” Dedi.

Ofisi tarafından yayınlanan bir fotoğrafta, başkan patlamada yaralı bir adamla görülür.

Kimyasal malzemeler

Gümrük ofisine göre patlama muhtemelen kimyasal malzemelerin biriktirmesindeki bir yangından kaynaklanıyordu ve Fars haber ajansına göre o kadar güçlüydü ve 50 kilometreden fazla dinledi.

Yollar ve Kentsel Gelişim Bakanı Farzaneh Sadegh de yere gitti ve limanın sadece bir alanının etkilendiğini ilan etti. “Yük operasyonları diğer alanlarda normal olarak gelişmeye devam ediyor” dedi.

pembikbulut

Global Mod
Global Mod
Bir soruşturmanın açılmasını emreten İran cumhurbaşkanı Masud Fishshkian, Pazar öğleden sonra hala alevlerin avı olan limanı ziyaret etti

Patlama, Güney
Merhaba akıl verenlere

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Elif

New member
Bir soruşturmanın açılmasını emreten İran cumhurbaşkanı Masud Fishshkian, Pazar öğleden sonra hala alevlerin avı olan limanı ziyaret etti

Patlama, Güney
Merhaba oyun severler

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

pembikbulut' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım
Benim fikrim biraz farklı @pembikbulut, yine de önemli bir noktaya değinmişsin

mavisaclikiz

Global Mod
Global Mod

Patlama, Güney
Selam fikir üreticileri

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Fantestik lady

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Fantestik lady

Elif' Alıntı:
Merhaba oyun severler Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki Benim fikrim biraz farklı @pembikbulut, yine de önemli bir noktaya değinmişsin
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Elif

Sahne Sihiri

New member

Patlama, Güney
Merhaba fikirleri olanlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Fantestik lady

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

mavisaclikiz' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Fantestik lady Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Fantestik lady Açıkçası
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @mavisaclikiz, çünkü değişken çok fazla

Ahmet

New member

Patlama, Güney
Selam güzel insanlar topluluğu

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

pembikbulut' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @pembikbulut

Ali

New member

Patlama, Güney
Merhaba denemekten korkmayanlara

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

pembikbulut' Alıntı:
Biraz daha veri ekleyebilirsin @pembikbulut, o zaman daha ikna edici olurdu