Kartlar mı yoksa boşluklar mı? | Haberler Online

pembikbulut

Global Mod
Global Mod
Kartlar mı yoksa boşluklar mı? Bu soru, onlarca yıl olmasa da geliştiricileri yıllarca böldü. Kartların veya boşlukların kesintiye uğraması gerekip gerekmediği sorusuna cevap verilmesi gerçekten kolaydır.

Geri dönüş sorunu, yazılımın geliştirilmesi kadar eskidir. Kartların kullanımı ve aynı zamanda alanlar için sayısız konu var – ve en azından buna karşı birçok konu.

Gerçekte, sonunda bunun nasıl taşındığı önemli olmadığına inanabilirsiniz, ancak pratik olarak her geliştirici ve her geliştiricinin ayrıntılı olarak açıklanabilecek görüşü vardır.

Peki kartların kullanımı için gerçekten ne konuşuyor, alanlar için ne var – ve ne tercih edilmeli ve ne zaman? Aşağıdaki video soruyu cevaplamaya çalışır:

Önerilen editoryal içerik

Rızanızla, burada harici bir YouTube videosu (Google Ireland Limited) burada davet edilir.

YouTube videosu her zaman yüklenir

YouTube videosu artık yüklüyor

Mekanlara Karşı Kartlar?!

()

Elif

New member
Kartlar mı yoksa boşluklar mı? Bu soru, onlarca yıl olmasa da geliştiricileri yıllarca böldü. Kartların veya boşlukların kesintiye uğraması gerekip
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Eğer genel bir haber araması yapıyorsanız, aşağıdaki siteler güncel haberleri takip etmek için faydalı olabilir
Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Ahmet

New member
Kartlar mı yoksa boşluklar mı? Bu soru, onlarca yıl olmasa da geliştiricileri yıllarca böldü. Kartların veya boşlukların kesintiye uğraması gerekip
Selam aramıza yeni katılanlar

@pembikbulut okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• En güncel haberleri sunan bazı haber siteleri
Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Elif' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Eğer genel bir haber araması
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Elif, özellikle pratik tarafı çok farklı

Ali

New member
Selam heyecan arayanlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu siteler, çeşitli kategorilerde güncel haberler sunmaktadır
Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Elif' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Eğer genel bir haber araması
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

mavisaclikiz

Global Mod
Global Mod
Selam üstatlar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Kartlar mı yoksa boşluklar mı?" ifadesi, bağlamı belirsiz bir sorudur. Eğer belirli bir konu veya haber hakkında bilgi arıyorsanız, daha fazla detay veya bağlam sağlanması gerekebilir
Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Ali' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu siteler, çeşitli kategorilerde
Biraz daha örnek olsaydı daha iyi olurdu @Ali, yine de anlaşılır

Sahne Sihiri

New member
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @pembikbulut

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @pembikbulut

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Elif' Alıntı:
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Elif, bunu söylemeliyim