Kutsal Haftada çok şey harcadın mı? Tatilden Sonra Finansal Hangover ile Nasıl Karşılaşılır

Fantestik lady

Global Mod
Global Mod
En önemli şey panik yapmak ve cebinize uyum sağlamak için kararlılık gerektirecek önemli bir finansal zorluğunuz olduğunu kabul etmektir.

Birçok kişi bu sorunların aileyle konuşulmaması gerektiğini düşünebilir, ancak tüm üyelerin aynı melodide olması ve bir ekip olarak çalışabilmeleri daha iyidir, sizi sadece belirsizlikle görürler ve neler olduğunu bilmiyorlar.

Finansal Eğitim Banamex direktörü Juan Luis Ordaz ve Condusef, mali durumunuzu düzene koymak için bazı ipuçları sunuyor.

Mali bir akşamdan kalma ile yüzleşmek için adımlar

1. İlk adım Finansal durumunuzu ayrıntılı olarak analiz edinyani bir defter veya e -tabloda masraflarınızdan ve gelirinizden ve puanlarınızdan kuponlarınız ve makbuzlarınız vardır.

Bu bilgiler bir vizyon panosu oluşturmanıza izin verecektir, çünkü finansmanızı açıklığa kavuşturmanıza, odaklamanıza ve tezahür ettirmenize olanak tanır. Bu unsurları tek bir yerde ve görsel bir formatta bulundurmak, hedeflerinize olan bağlılığı motive eden ve güçlendiren sürekli bir hatırlatma görevi görür.

2. Ek gelir kaynakları bulun. Tüm yeteneklerinizden ve becerilerinizden yararlanmanın zamanı gelmiş olabilir. Herhangi bir konuda uzman mısınız? Be! Satma yeteneğiniz var mı? Bundan yararlanın. Finansal ücretinizi hafifletmek için geçici olarak bu tür ek işleri yapmayı düşünün.

3. Satış veya Taahhüt? Bu, özellikle bu nesnelerin yüksek bir duygusal değeri varsa, oldukça zor bir karar olabilir. Bununla birlikte, özellikle kontrolden çıkıyorlarsa, yedekte borçların bulunmaması için huzuruna değer verir.

4. Renegokya Borçlarınız, kredi kartlarını kullandıysanız, ödemelerinizin yapısını değiştirmeyi düşünün. Sunulan seçenekler hakkında konuşmak için bankanıza yaklaşın.

5. Dürtüsel satın alımları unutun. Bu zamanlarda kemerinizi ayarlamanız ve akıllı bir tüketici olmanız gerektiğini belirtmek gerekir. Sadece gerekli alımları yapmak; Ana amacınızın finansal istikrar bulmak, yoldan sapmamak olduğunu unutmayın.

6. Benzer bir duruma geri dönmemek için planlamayı en iyi aracınız olarak düşünün. Bu alıştırmaya kişisel ve aile finansmanınızın yönetiminde sürekli bir uygulamanız var. Finansal akşamdan kalma stresli olabilir, ancak eylem planınız uygulandığında ve proaktif bir tutumla, bu yumrudan çıkacaksınız. Planınızı ekleyin, periyodik olarak gözden geçirin ve gerekli ayarlamaları yapın.

Sahne Sihiri

New member
En önemli şey panik yapmak ve cebinize uyum sağlamak için kararlılık gerektirecek önemli bir finansal zorluğunuz olduğunu kabul etmektir

Birçok kişi bu
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Fantestik lady

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kutsal Hafta'da yapılan harcamalar veya tatil sonrası finansal "hangover" ile ilgili bilgi bulunamadı. Ancak, genel olarak finansal toparlanmayı hızlandırmak için şu öneriler değerlendirilebilir
Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

mavisaclikiz

Global Mod
Global Mod
En önemli şey panik yapmak ve cebinize uyum sağlamak için kararlılık gerektirecek önemli bir finansal zorluğunuz olduğunu kabul etmektir

Birçok kişi bu
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Fantestik lady

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Finansal "hangover" ile başa çıkmak için bir finansal danışmandan destek almak faydalı olabilir
Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Sahne Sihiri' Alıntı:
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Fantestik lady Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kutsal Hafta'da yapılan harcamalar veya tatil sonrası finansal
Bu iddiaya karşı çıkanlar da var @Sahne Sihiri, ama çoğunluk böyle düşünüyor

Ali

New member

Birçok kişi bu
Selam kankalar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Fantestik lady

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

mavisaclikiz' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Fantestik lady Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @mavisaclikiz

Ahmet

New member

Birçok kişi bu
Selam güzel insanlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Fantestik lady, gerçekten emeğine sağlık

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Fantestik lady

Sahne Sihiri' Alıntı:
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Fantestik lady Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kutsal Hafta'da yapılan harcamalar veya tatil sonrası finansal
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Sahne Sihiri, özellikle pratik tarafı çok farklı

pembikbulut

Global Mod
Global Mod

Birçok kişi bu
Merhaba arkadaşlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Ahmet' Alıntı:
Selam güzel insanlar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Fantestik lady, gerçekten emeğine sağlık Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Fantestik lady Bana kalırsa eksik bıraktığın
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Ahmet, çok genel kalmış

Elif

New member

Birçok kişi bu
Selam sevgili topluluk

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Fantestik lady

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Ali' Alıntı:
Selam kankalar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Fantestik lady Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Biraz da olumlu tarafından bak diye
Bu tür bilgilere ulaşmak zor @Ali, paylaşımın değerli