SAT neden yıllık açıklamada aynı miktarda kesintilerimi iade etmiyor?

Fantestik lady

Global Mod
Global Mod
Örneğin, “düşülebilecek kişisel masraflardan tıbbi ücretler dediğimiz şeydir, bunlar psikologlara ve beslenme uzmanlarına ödemeleri içerir. Ayrıca diş masrafları ve hastane masraflarının ücretleri, hastanın yeniden kurulması veya rehabilitasyon için cihazların satın alınması veya kiralanması için yapılan masraflar, hemşireler tarafından verilen documents tarafından verilen doktorlar tarafından verilen ilaçlar olabilir”. açıklandı.

Bu masraflar arasında bu kadar sıralanan masraflar olduğu açık olmalıyız, örneğin, lisansüstü lenslerin satın alınmasının 2.500 pesoya kadar olduğu ve bunun vergi mükellefinin kendisi, eş veya artan veya azalan akrabalar için olması gerektiğidir: çocuklar, torunlar, büyükbaba. Bu sınır, yukarıda belirtilen insanlar için her bir satın alma için geçerlidir. Ayrıca öğrenim ödemesi okul seviyesine göre sıralanır.

Kişisel kesintilere yönelik küresel sınırı, vergi mükellefinin brüt gelirinin% 15'ine veya 198.031.8 pezolara (2024'ün beş yıllık UMA'sı) eşdeğerdir. Yalnızca bir sınır uygular ve iki seçeneğin daha düşük olanıdır.

Bu indirilebilir masrafların başvurması için, 2024 yılı boyunca faturalandırmış olmalısınız.

Bir lehine bir bakiye alırsanız, miktar 10.000 pesoyu geçmiyorsa veya bakiye 10.000 pesodan büyük ve 150.000 pesodan fazla ise, uygulamada önceden belirlenmiş bankalar arası tıkanıklığı seçtiğiniz sürece, Prodecon'un ayrıntılı olarak gönderebileceğini unutmayın.

Eğer lehine dengenin 150.000 pezoyu aşması durumunda e-firma kullanmaktan vazgeçilmezse ve iadenizi otomatik olarak talep edemeyeceksiniz, elektronik dönüş formatını (Fed) sunmalısınız.

Elif

New member
Örneğin, "düşülebilecek kişisel masraflardan tıbbi ücretler dediğimiz şeydir, bunlar psikologlara ve beslenme uzmanlarına ödemeleri içerir. Ayrıca diş
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Fantestik lady

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu tür durumlarda, vergi dairesi ile iletişime geçilmesi önerilir
Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

mavisaclikiz

Global Mod
Global Mod
Örneğin, "düşülebilecek kişisel masraflardan tıbbi ücretler dediğimiz şeydir, bunlar psikologlara ve beslenme uzmanlarına ödemeleri içerir. Ayrıca diş
Selam yazanlara

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Fantestik lady

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Düzeltme beyannamesi verirken bir vergi danışmanına veya muhasebeciye danışılması önerilir
Elif' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Fantestik lady Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu tür durumlarda, vergi dairesi ile iletişime geçilmesi önerilir Bunu da
Bir paragraf daha olsa keyifle okurdum @Elif

pembikbulut

Global Mod
Global Mod
Merhaba gençler

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Fantestik lady

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yıllık açıklamada kesintilerin iade edilmemesinin birkaç nedeni olabilir
mavisaclikiz' Alıntı:
Selam yazanlara Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Fantestik lady Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Düzeltme beyannamesi verirken bir vergi
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @mavisaclikiz

Ali

New member
Selam fikir üreticileri

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Fantestik lady

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Düzeltme beyannamesi, beyanname verme süresi dolduktan sonra hata fark edildiğinde verilir. Bu beyanname, ilk beyanı iptal etmez; sadece doğru bilgileri sisteme bildirir
Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

pembikbulut' Alıntı:
Merhaba gençler İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Fantestik lady Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yıllık açıklamada kesintilerin iade
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @pembikbulut

Sahne Sihiri

New member
Selam çözüm arayanlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Fantestik lady

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Düzeltme beyannamesi vermek için aşağıdaki adımlar izlenebilir
Ali' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Fantestik lady Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Düzeltme beyannamesi
Tam olarak aynı fikirde değilim @Ali, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Ahmet

New member
Selam teknoloji dostları

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Fantestik lady

pembikbulut' Alıntı:
Merhaba gençler İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Fantestik lady Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yıllık açıklamada kesintilerin iade
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @pembikbulut, özellikle pratik tarafı çok farklı