Singapur Hotel'de soygun kadınlarıyla suçlanan 2 Hint vatandaşı

Dahi kafalar

New member
Singapur:

İki Hint vatandaşı, Pazartesi günü Singapur'un bölge mahkemesinden önce suçlandı ve onları bir kadının uzuvlarından bağlamak ve çıkarmak için kıyafet kullandıkları iddia edildi.

22 yaşındaki Arokkiyasami Daison ve 28 yaşındaki Rajendran Mayilarasan, her biri selef aldı ve ayrıca Merkez Polis Bölümü'nde geri gönderilmeleri talimatı verildi.

İki adam, saat 19: 00'dan kısa bir süre önce Jalan Besar'daki Amrise Hotel Kitchener'da bir odadaydı. 26 Nisan'da, 38 yaşındaki kadının ellerini ve bacaklarını bağladıklarında Boğazlar Times'ı bildirdi.

Ayrıca pasaportunuz, banka kartlarınız ve 2.000 SGD de dahil olmak üzere nesnelerle tamamlamadan önce yüzünüze çarpmakla suçlanacaksınız.

Daha önceki bir açıklamada polis, yetkililerin davada 26 Nisan'da saat 21.00'de uyarıldığını söyledi.

Polis kameraları ve CCTV film materyalinin yardımıyla, Merkez Polis Bölümü memurları erkeklerin kimliğini kurmayı başardılar ve raporun oluşturulduktan sonra dört saat içinde çifti tutukladılar.

Bir polis sözcüsü tüm kadınların kurtarıldığını söyledi.

Acı ile soygun yapmak için beş ila 20 yıl arasında bir fail gözaltına alınabilir ve çubuğun en az 12 satırı elde edilebilir.

(Bu hikaye Haberler çalışanları tarafından işlenmedi ve sendikasyonlu bir yemden otomatik olarak oluşturuldu.)

pembikbulut

Global Mod
Global Mod
Singapur

İki Hint vatandaşı, Pazartesi günü Singapur'un bölge mahkemesinden önce suçlandı ve onları bir kadının uzuvlarından bağlamak ve çıkarmak için
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Dahi kafalar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Dahi kafalar

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

mavisaclikiz

Global Mod
Global Mod
Singapur

İki Hint vatandaşı, Pazartesi günü Singapur'un bölge mahkemesinden önce suçlandı ve onları bir kadının uzuvlarından bağlamak ve çıkarmak için
Selam heyecan arayanlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Dahi kafalar

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

pembikbulut' Alıntı:
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Dahi kafalar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Dahi kafalar Katkım küçük ama belki zaman kazandırır
Tam olarak aynı fikirde değilim @pembikbulut, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Ali

New member
Singapur

Herkese iyi günler

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Dahi kafalar

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

mavisaclikiz' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Dahi kafalar Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Tam olarak aynı fikirde değilim @pembikbulut, çünkü
Bu konuda kesin konuşmak zor @mavisaclikiz, çok fazla değişken var

Ahmet

New member
Singapur

Merhaba değerli dostlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

pembikbulut' Alıntı:
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Dahi kafalar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Dahi kafalar Katkım küçük ama belki zaman kazandırır
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @pembikbulut

Elif

New member
Singapur

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

mavisaclikiz' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Dahi kafalar Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Tam olarak aynı fikirde değilim @pembikbulut, çünkü
Dürüst olayım @mavisaclikiz, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi

Sahne Sihiri

New member
Singapur

Selam yenilik severler

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Ali' Alıntı:
Herkese iyi günler Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Dahi kafalar Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Bu konuda kesin konuşmak zor @mavisaclikiz, çok fazla değişken
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Ali, bunu söylemeliyim